Betaalmogelijkheden

krasloten betalingenAls je actief wilt gaan spelen op een krasloten website voor geld, dan zul je een kijkje willen nemen naar de verschillende betaalopties. Bij de websites maak je in het algemeen altijd een account aan, waar je geld op kan zetten. Hiermee kun je vervolgens krasloten ‘kopen’, of bijvoorbeeld geld inzetten bij een ander casino spelletje op het internet.

Het betaalproces is goed beveiligd, want dit onderdeel is natuurlijk één van de belangrijkste functies van de kraslotenwebsites- zij moeten jouw geld kunnen ontvangen voordat jij geld kan winnen, wat zij vervolgens ook weer veilig aan jou moeten kunnen uitbetalen. Dit betaalverkeer is dus goed gereguleerd en waarborgt je privacy.

De beste betaalwijze voor online krassen?

IDEAL
Voor Nederlanders is iDEAL zonder twijfel de meest populaire manier van betalen. Ook bij websites waar je online krasloten kan spelen is deze methode veelvoorkomend. Je betaalt via je eigen bank, met bijvoorbeeld een random reader of een e.dentifier, zoals je al gewend bent te doen bij internetbankieren en het geld staat in principe meteen op je account.
Bij de betaalpagina hoef je simpelweg alleen je bank te selecteren en volg je de procedure zoals gebruikelijk. Het is echter niet mogelijk uitbetaald te worden via iDEAL – hiervoor zul je dus een andere methode moeten gebruiken.

Overschrijving via bank
Geld laten overschrijven via de bank gaat over het algemeen een stuk langzamer en kan zelfs 6 tot 8 dagen duren voordat het op je account staat. Als je meteen wilt beginnen met spelen is deze manier van geld overmaken dus af te raden. Natuurlijk is het wel een veilige manier van geld overmaken, helemaal als je geen mogelijkheid hebt tot internetbankieren.

Creditcards
Creditcards zijn kunnen gebruikt worden zowel voor het betalen via bijvoorbeeld Visa of Mastercard, als ook voor het ontvangen van uitbetalingen. Bij dat laatste geval duurt het wel 6 tot 8 dagen voordat dit geld op je rekening staat. Betalen met een creditcard gaat zoals gewoonlijk via het 16-cijferige kaartnummer, de vervaldatum en het CVV2 nummer van de kaart.

eWallets
Een eWallet zoals Neteller en Skrill is een zeer makkelijke betaalwijze welke veel gebruikt word bij online krasloten aangezien je zowel kan betalen als uitbetaald worden via deze services. Dit gaat zonder tussenkomst van je bankrekening en fungeert dus letterlijk als een online portemonnee. Bij deze services is het ook mogelijk een pinpas aan te vragen welke het mogelijk maakt om je winst via een geldautomaat op te nemen.

Prepaid Vouchers
Er zijn ook prepaid kaarten zoals Ukash en Paysafecard welke je kan kopen bij postkantoren, tankstations en dergelijke plaatsen. Deze werken met een cijfercode welke het mogelijk maakt anoniem geld te storen, bijvoorbeeld op je online kraslot account. Deze storting staat direct op je account, maar ook bij deze betaalwijze is het niet mogelijk uitbetaald te worden.